Verdensledende på gummibåter og RIB. Med langt over en million solgte båter over hele verden er Zodiac den aller største produsenten av oppblåsbare gummibåter og RIB. Kontinuerlig forskning og utvikling gjør at Zodiac utstyrer sine båter ut ifra den seneste teknologiske utviklingen.

Finn den perfekte for deg
Velg mellom mer enn 50 forskjellige modeller av fritidsbåter og profesjonelle Zodiac-båter. Det er store sjanser for at du finner båten som stemmer 100% overens med dine ønsker. Zodiac viser igjen at kvalitet, innovativt design og smarte løsninger aldri går av moten.

Den nyeste teknologien
Kontinuerlig forskning og utvikling gjør at Zodiac utstyrer sine båter ut ifra den seneste teknologiske utviklingen. Alle Zodiacs fritidsbåter leveres selvfølgelig med 5 års fabrikkgaranti på duk og sammenføyninger.

Medline og N-Zo
Hver modell i disse seriene garanterer full nytelse på sjøen. Deres design, ergonomi, materialer som benyttes og beslag ble opprettet med enkel manøvrering i tankene. Dette for å tilby mannskapet all plassen som trengs.

Pro & Pro Open
Disse seriene er rettet mot er alle som har pasjon for ulike typer vannsport – fra fiske til vannski og dykking. Er du på utkikk etter en båt med den høyeste grad av komfort, ytelse og sikkerhet for at du skal få praktisert din favorittsport på den beste måte, er dette et sikkert valg.

Yachtline
Disse seriene er skapt for å tilfredsstille dine behov og tilpasset ditt bruk. Her er virkelig komforten en av de viktigste faktorene. De er trygge og praktiske for fortøyning, og er kjent for å holde høy standard. Yachtlines interiørlayout har blitt designet slik at alle passasjerer er sikret en komfortabel sitteplass.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern