Skjærgårdsjeep

Sting 610 S er vår største skjærgårdsjeep og designet for å gi deg og familien god plass til transport, rekreasjon og sommerhygge. Båten har fokus på rekkevidde og sikkerhet, og er lettkjørt. Båtens baug er laget med tanke på at barn og voksne enkelt skal kunne komme seg om bord, både med og uten bagasje. Konsollen gir deg og de du har med god beskyttelse mot vind, samtidig som et høyt fribord og bred passasje på sidene av konsollen gir deg trygg bevegelse om bord. I baugen har du en fantastisk solseng*, og i aker kanskje det beste med 610 S: To fantastiske badeplattformer med en solid badestige. Alt dette gjør Sting 610 S til en perfekt dagsturbåt for deg og familien i sommer.

Under det brede baugtrinnet finner du et stuerom for tauverk, noe som er praktisk for oppbevaring mens du er på sjøen. Sting 610S har store og gode pulpits i baugen, noe som gjør det enklere å ta seg om bord, både fra brygge og fjellknauser. Solide trinn gir tar deg ned på dørken. Her finner du i forkant av cockpit-konsollen et komfortabelt sete med ryggstøtte hvor det er plass til to personer. Velger du å bestille båten med solseng, vil du kunne legge i mellomleggs-platen og solsengputen. Da har du en stor, flott solseng på fordekket.

Sting 610 S er en såkalt "walk-around"-båt, det vil si at du har god plass til passasje på både styrbord og babord side.
Konsollen har høy og bred vindskjerm som dekker både fører og passasjer, og du vil få følelsen av god oversikt. Førerstol og passasjerstol kan du vri 360 grader, og dermed ta del i sosiale aktiviteter på akterdekket like mye som å ha båten klar for kjøretur. Seteforlengerne kan vippes opp, noe som gjør at du får en høyere kjørestilling ved ønske om enda litt bedre oversikt. Det myke S-decket (kan bestilles som ekstrautstyr) gir cockpiten en lun følelse, og er godt å gå barføtt på om sommeren. Konsolltrekket som leveres med båten skjermer konsollen for vær og vind når båten ikke er i bruk.

Akterbenken på Sting 610 S gir deg god sidestøtte og har avtagbare slik at du enklere kan komme deg til badeplattformene akter. Du finner også solide pulpits/rekker som du kan holde deg i når du passerer på sidene. På begge sider finner du trinn i dørken som også gjør det enklere å passere mot badeplattformene, i disse trinnene finner du også stuerom for fenderne på båten. Akterbenken har god plass og et stuerom under til bagasje.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern