Styrhusbåt

Sting 730 FT er flaggskipet blant Sting-båtene. Dette er en allsidig, praktisk, og komfortabel båt året rundt. Båten har en romslig cockpit med luke i tak, skyvevinduer på begge sider, salong med bord som enkelt gjøres om til soveplass, eget toalett og stor seng i kabinen*. Ønsker du varme kan du benytte båtens Webasto-varmer* og akterdekket kan du raskt dekke med den store akterkalesjen*. Her får du sosiale stunder i solen eller en fantastisk arbeidsplass om du vil dra på fisketur med gode venner. 730 FT gir deg tilgang til flotte øyeblikk på sjøen, uansett årstid.

Baugen i Sting 730 FT har en funksjonell baug som gir deg enkel påstigning og avstigning ved brygga. Brede dollbord med høye rekker og pulpits, sammen med takrails gjør at du kan bevege deg komfortabelt fra baugen til akterdekket. Baugen har også en god baugluke hvor du kan stue vekk fortøyningstau du ønsker å ha enkelt tilgjengelig i baugen.

En av de store fordelene du får med Sting 730 FT er en bred kabin og cockpit. Med skrogets 258 cm i bredden får du i denne båten fått plass til det du trenger for å dra på weekend-tur eller en lengre ferietur. Kabinen er utstyrt med en dobbeltseng med god plass til to voksne personer, og du finner her også et separat toalettrom. Under sengemadrassen, i senter av båten har du også stuerom med plass til bagasje du har med deg på tur.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern