Noblesse 790 er vårt flaggskip i daycruiser-serien. Den romslige cockpiten, den generøse uteplassen og de fantastiske egenskapene gjør at denne båten overrasker deg. Legger du til den enorme badeplattformen har du en båt du raskt finner deg til rette i.


Cockpiten med fokus på romslighet.
Med sitteplasser for 8 personer er det klart at Noblesse 790 er en romslig båt. Den romslige aktersofaen, passasjersetene bak førerposisjon og babord passasjersete, samt et stort cockpitbord gjør 790 til en flott weekendbåt. Cockpitbordet fungerer også som underlag for solsengen. Bordet stuves lett vekk i et eget, spesialtilpasset oppbevaringsrom, noe som er praktisk når du ligger til kai eller på svai. Solsengen er bred og enkel å bruke, og her kan man nyte varmen fra solen for de som foretrekker det. To lekre, og ikke minst store badeplattformer gjør det enkelt og komfortabelt hvis du ønsker å ta deg et bad.

Her finner du flere gode og store stuverom, samt en romslig cabin med elektrisk toalett, skapplass og stor seng med plass til to voksne og 1–2 barn. I tillegg finner du godt med soveplass under kalesjen ute på dekk, noe som gjør Noblesse 790 til en flott weekendbåt eller båt for overnatting over flere dager.

Førerposisjon med fokus på deg.
Førerposisjonen i en Noblesse 790 har fokus på komfort og sikkerhet for deg. Instrumenteringen er tilpasset våre moderne behov, med plass til 12-tommer kartplotter, motorinstrumentering og lademuligheter for mobiltelefon og tablets. Med Fusion stereo kan du via bluetooth enkelt styre musikk, og store LED-knapper gjør båtens funksjoner enkle å bruke.
Med baugpropellen manøvrerer du enkelt 790 inn til og ut fra brygga, og ankervinsjen gjør det å legge til i naturhavn til en lek.

Utvider båtsesongen.
790 er en båt hvor du enkelt kan dra av gårde på turer over flere dager. Med kalesjen oppe gir den store, brede dørken og takhøyden deg et flott oppholdssted også under dårligere vær. Selve kabinen på 790 oppleves som stor, med skap-plass til klær og andre ting du tar med deg på tur. Webasto-varmeren (ekstrautstyr) gjør også at du kan bruke din 790 i større deler av båtsesongen og den kan sørge for varme på de kaldere sommerdagene.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern