Gran Coupe 905 er en sporty, helårs coupe-båt som skiller seg ut. Med romslige og smarte løsninger, gir den deg og familien plattformen for å nyte sjøen, hele året.

Sosial båt. 
Dette har vært fokuset i design og utforming av Gran Coupe 905. Enkel tilgang til akterdekket via den låsbare skyvedøren åpner opp kupeen. Legger du til den elektriske takluken, kan du også slippe varme sommerdager inn. Båten har god plass til passasjerer ute og inne samtidig, og setter du opp den funksjonelle kalesjen og slår på varmen kan akterdekket brukes som salong under alle værforhold. Dermed øker bruksområdet på båten betraktelig. Den komfortable solsengen på fordekket er også et fantastisk sted å nyte varme, late sommerdager på og et perfekt sted å være når du ligger i havn.

Lett å manøvrere. 
Thruster både i baugen og akter gjør Gran Coupe 905 til en enkel og komfortabel båt å kjøre. Det høye fribordet, brede sidegangene og store fordekket gjør også 905 til en trygg og solid båt. Kort fortalt gir 905 deg den komfortable tilgangen til livet på sjøen, hele året.Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern