Vår visjon er at våre kunder skal være stolte av å eie en båt fra Nordkapp. For å oppnå dette er det en forutsetning at vi til enhver tid kan stå 100 prosent bak våre produkter. Nordkapp Boats har solid økonomi og bra lønnsomhet. Dette gir oss muligheten til å tenke og planlegge langsiktig, samt gi våre kunder trygghet for en så stor investering som et båtkjøp er.

Det solide fundamentet gir oss grunnlaget for en arbeidsplass der alle trives og har det gøy sammen. Vi får mange hyggelige og oppmuntrende tilbakemeldinger fra våre kunder, og ingenting gleder oss mer det.

2016 ble nok et godt år for Nordkapp. Enduro 605 Ranger og Avant 605 Ranger ble de store nyehetene sammen med Avant 705. Nor Ranger-serien ble utvidet med ytterligere tre nye modeller på slutten av året, ser vi frem til en god sesong også i 2017.

I våre kataloger finner du en blanding av store og små nyheter, samt en presentasjon av våre mest velprøvde og populære modeller. Vi håper den kan være til inspirasjon og vekke båtlysten hos deg som leser og kanskje står foran et båtkjøp. Båt skal vekke følelser enten det er mørke høstkvelder eller lyse og varme sommerdager. Slipp dem løs og drøm deg vekk en stakket stund. Snart er sommeren her igjen.

God båtsesong!

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern