530 SP - KJØREPLEIE FRA A TIL ØY

Anytec 530 SP tilbyr en kombinasjon av kjørepleie og håndverk. Hemmeligheten ligger under overflaten, innebygd i båtens konstruksjon. Alle Anytec båter er bygget på en måte som vanligvis er reservert for mye større fartøy, med langsgående profiler og tverrrammer som gir båten en stivhet og styrke som aldri svikter.

ALLSIDIGHET I ALLE FARVANN

Med sine nesten seks meter og opptil 115 hestekrefter på transom, er 530-serien stor og kraftig nok til å levere i ethvert miljø og situasjon. Ombord er det god plass, med god komfort for alle og smart lagringsplass. Kjørglede er alltid der, spesielt med de litt større motoralternativene.

NAVIGASJON SOM DU KAN STOLE PÅ

Enten du leter etter stille, stille eller eventyrlystne og raske, kan du raskt finne det ved hjelp av Simrads lynrask navigasjonssystem. Kombinasjonen av en høyytelses multi-touch plotter sammen med en pålitelig bredbåndsraddar 4G gir deg et så trygt som krystallklart bilde av skjærgården.

M400 - PATENTERT OVERFLATEBEHANDLING

Vårt patenterte Anytec M400 overflatebehandling system brukes i egen produksjon av trent og sertifisert personell. Overflatebehandling berører alle aluminiumsflater over vannlinjen og styrker aluminiumets allerede rå egenskaper.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern